Norge, Sverige og Holland

Export

Siden 1990’erne har HFR eksporteret produkter til både Norge, Sverige og Holland. Eksporten skulle få stor betydning for HFR og allerede dengang udgjorde den 25 % af virksomhedens samlede omsætning, i dag udgør den ca. 75 %. Vi har altid i tankerne at bygge vore vogne til de barske forhold som findes i vore nordiske nabolande. Kunderne får derfor altid et tilfredsstillende resultat med en lang levetid.

De bedste løsninger til kombineret transport

HFR – Trailer ønsker at producere de bedste løsninger indenfor trailere, kærrer og påhængsvogne til kombineret transport. Ved at følge de nye lovkrav og lytte til vores kunders ønsker, kan vi hele tiden være på forkant med udviklingen. Dermed sikrer vi, at vi altid kommer med de bedste løsninger.

Vi har en stor viden og mange års erfaring

Vores medarbejdere har en stor håndværksmæssig kompetence, og en stor forståelse for den globalisering vi gennemgår, og hvilke krav der stilles til transportbranchen.

Vi lytter til vores kunder

Vi ønsker, at forstå vores kunders problemstillinger, og vi deler gerne vores viden med kunden. Hos HFR – Trailer er der altid plads til individuelle løsninger.

Seneste nyt fra HFR Trailer

Lad os ringe dig op

HFR Trailer A/S
Jens Terp-Nielsens Vej 11
6200 Aabenraa

Tlf. +45 7466 2025
E-mail: hfr@hfr-trailer.dk